Матеріально-технічна база

В ліцеї функціонують:

- 2 кабінети інформатики (для учнів: 10 стаціонарних комп'ютерів, 5 ноутбуків, 10 планшетів)

- 7 кабінетів початкової школи

- 13 кабінетів старшої школи (з них кабінет біології, хімії, фізики, української мови)

- бібліотека

-  спортивна зала (початково запроєктована як актова зала)

- музей

- кабінет психо-емоційної підтримки

- кабінет психолога

- медичний пункт

лаборантські - 2 (фізики, хімії)

- їдальня на 24 посадочних місця

Школу (основний корпус) засновано у 1965 році (будівля складається з 2-х поверхів, проектна потужність – 456 учнів). Пізніше добудовано двоповерховий корпус початкової школи. Корпуси з'єднані критим коридором. 

За 59 років капітального ремонту не відбувалося. Але незважаючи на її вік і зношеність адміністрація школи разом із колективом працівників та батьків учнів постійно працює над удосконаленням матеріально-технічної бази, підтриманню її в робочому стані.

Кожен рік виконуються поточні ремонти, є висновки Держспоживслужби про відповідність приміщень вимогам санітарних норм і правил, дозвіл пожежної частини, протоколи замірів опору ізоляції електромережі.

В кожному навчальному кабінеті дотримуються загальні санітарно-гігієнічні умови, організація робочих місць відповідає нормам.

Усі навчальні приміщення мають можливість бути підключеними до мережі Інтернет та можливість використання вільної зони Wi-Fi. Наявні проєктори в кожному кабінеті початкової школи, мультимедійний комплекс в одному з кабінетів старшої школи. Кабінети 5 та 6-х класів НУШ обладнані дошками EdPro. (4 кабінети). 

Медичне обслуговування учнів в навчальному закладі здійснюється медсестрою. Медичний кабінет розташований на 1 поверсі, частково забезпечений необхідними медикаментами.

З метою забезпечення комфортних і безпечних умов освітнього процесу, який відповідає віковим нормам учнів, збереження здоров’я й попередження харчових та інфекційних захворювань, у школі організовано гаряче та буфетне харчування учнів 1-11-х класів у шкільній їдальні.